Адреса
ул. Крали Марко бр. 17 | Охрид
Тел.
+389 75 458 252

Лим и лимени производи

Градите нова куќа, зграда, деловен објект или сакате да го замените стариот кров ? Посетете го ТУРИСТ ИНЖИНЕРИНГ и набавете нај квалитетни лимови од ПРВА КЛАСА.

Кабел канали

Најпрактично решение за целокуната инсталација во поголеми објекти, (производствени хали, продажни салони со поголема квадратура, магацини, и слично ).

Поштенски сандачиња

ТУРИСТ ИНЖИНЕРИНГ произведува нај квалитетни поштенски сандачиња за колективни станбени згради, хидранти за поголеми објекти, како и сандачиња за Прва помош.

Врвни услуги!

Конструктивни решенија

Комбинација на знаење, искуство и способност за дизајн на проектот.

Тимска работа

Нашите проект менаџери и проценители работат заедно за успешен проект.

Трошковна естимација

Проценките за цената на проектот за изградба од различни перспективи се главен дел.

Менаџмент

Одговорен за планирање и контрола на проектот во текот на проектирање и изградба фази.

Нашите Производи